SEE OUR COLLECTIONS

CILëSI

CILëSI

Cilësia e prodhimeve tona është pa compromise.

MALLRA

MALLRA

Furnizim I pandërprerë nga të gjitha koleksionet aktuale për furnizim cilësor të klientëve.

INOVACION

INOVACION

Prezent në të gjitha pa nairet e rëndësishme botërore, që ti afrojmë deri tek ju trended më të reja.

SALONI I SHITJEVE ME PAKICë

Salloni ynë I shitjeve është në kuadër të objektit tonë. Stofi ynë do t’ju ndihmojë për përzgjedhjem e materialeve decorative dhe të eko lëkurës për shtëpinë tuaj. Dhuroni pamje të re mobiljes suaj së preferuar.

Orari I punës

E hënë – e premte 08:00 – 18:00
E shtunë 08:00 – 15:30

Maloprodazen salon