SEE OUR COLLECTIONS

Квалитет

Квалитет

Квалитетот на нашите производи е без компромиси.

Залиха

Залиха

Континуирана залиха од сите актуелни колекции за беспрекорно и квалитетно снабдување на клиентите.

Иновација

Иновација

Присутни на сите значајни светски саеми, со цел да ги приближиме до вас најновите трендови.

МАЛОПРОДАЖЕН САЛОН

Нашиот малопродажен салон е во склоп на нашиот објект. Нашиот персонал ќе ви помогне во изборот на декоративни ткаенини и еко кожи за вашиот дом. Подарете му нов лик на вашето омилено парче мебел…

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 – 18:00
Сабота 08:00 – 15:30

Maloprodazen salon